J.Basanavičiaus 10, LT-20107 Ukmergė Kodas 190341397
Tel. 8~340 63612, faks. 8~340 63662
El. paštas: rastine@basanavicius.ukmerge.lm.lt
Darbo laikas: I-IV 8-16.45 val., V 8-15.30 val.
Pietūs: 12.00 - 12.30 val.
Elektroninis dienynas Tvarkaraščiai Ugdymas karjerai Basakojis Projektai
  • Description slide 5

  • Description slide 6

  • Description slide 7

  • Description slide 8

Tikriausiai visi esame matę ir žinome, kokia užburianti žibinto ar laužo, ar kitokio žiburio skleidžiama šviesa tamsoje. Esame girdėję, kad šviesa – tai gėrio ir vilties simbolis.  

Šių metų Tolerancijos dienos simbolis – žibintas.

 Minint tarptautinę Tolerancijos dieną, grupė Jono Basanavičiaus gimnazijos 2c klasės mokinių kartu su socialine pedagoge šiandien svečiavosi Ukmergės Ryto mokykloje. 

Gimnazistai susipažino su Ryto mokyklos mokinukais, pakalbėjo apie tolerancijos svarbą gyvenime, padovanojo įvairiaspalvių draugystės apyrankių ir pakvietė kartu gaminti Tolerancijos simbolius. Draugiško bendravimo metu visi gamino Tolerancijos  žibintus ir draugiškai bendravo, vaišinosi arbata ir saldumynais. 

 Ryto mokyklos mokytojos padėkojo gimnazistams už puikią viešnagę, o gimnazistai buvo patenkinti, galėdami suteikti gerų emocijų savo mažiesiems draugams.

„Svečiuodamiesi pas jus, mes linkime,  kad mūsų visų gerumas ir bendrystė  nugalėtų tamsą. O mūsų žibintai nušvistų Meilės, Tikėjimo, Taikos, Vienybės ir Gerumo šviesa,“ – atsisveikindami sakė gimnazistai.

Džiaugiamės pavykusiu renginiu.